POGLEDAJTE na kakav se DIRLJIV način oprostila EKIPA okupljena oko NEVLAŠEĆNOG SERVISERA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 09:19

POGLEDAJTE na kakav se DIRLJIV način oprostila EKIPA okupljena oko NEVLAŠEĆNOG SERVISERA (VIDEO)

Emotivni video koji će svima izmaminti suze na oči

Kao što je svima poznato, pre dve nedelje nas je napustio poznati jutuber Mirko Rašić. Na njegovom Jutube kanalu sinoć je izašao novi video u kome su se članovi ekipe okupljeni oko njega oprostili na dirljiv način, sa snažnom porukom.

Snimatelj Bojan Stevanović poznatiji kao Boki,  u nekoliko minuta ispred ostalih čanova tima neovlašćeni serviser oprostio se  jako emotivnom porukom od pokojnog Mirka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tom prilikom objasnio kako je nastao projekat "Neovlašćeni serviser"

U kratom videu on je ispričao sa kakvim su se okolnostima i problemima sve sretali za nekoliko godina rada kanala, i u par rečenica pokušao da ispriča ko je bio Mirko Rašić.

"Teško je opisati u jednoj rečenici, ali ću pokušati u kratkim crtama: Mehaničar, glumac, karatista pre svetoga sin, otac, partner, prijatelj, drugar i saradnik. Osoba puna ljubavi koja je uspela da okupi sve nas oko sebe, harizma i energija koja se retko viđa. Mirko nije imao probleme, nije imao neprijatelje, nije imao dugove, nažalost Mirko je imao sopstveni  nemir koji je dugo nosio u sebi. Pravac kojim se Mirko zaputio, niko nije mogao da predvidi i nas je sve ostavio nedorečene".

On je ovom prilikom najavio i pozvao sve ljubitelje i fanove  da nastave prate kanal Neovlašćeni serviser, te da će se na istom obajvljivati materijali koji do sad još nisu prikazivani i reprizirati stari materijali sa predhodno ugašenog kanala, a sav prihod od monetizacije Jutuba ići  će na račun Mirkove maloletne ćerke, koja će kada napuni 18 godina moći da podigne novac i upiše fakultet.

Podsetimo, jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) pronađen je mrtav 23. maja u Surčinu.

 Ukoliko se loše osećate, imate loše misli ili ukoliko vam je potrebna pomoć posle gubitka drage osobe u ovakvim situacijama, ovde su brojevi telefona, gde vam stručnjaci mogu pomoći. Svaki trenutak u životu je dragocen, ne predajte se.

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević  Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.