PLATIO GA JE MNOGO MANJE: Ovaj polovni auto košta SULUDIH milion funti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATIO GA JE MNOGO MANJE: Ovaj polovni auto košta SULUDIH milion funti! (VIDEO)

Bogati su odlepili za njim.

Podeljena su mišljenja oko toga da li je dizajn modela McLaren Senna izvanredan, ili je samo čudan. Međutim, to ne sprečava imućne ljude da pokušavaju da dođu do jednog od primerka tog hiper automobila.

Naravno, svi novi modeli već rasprodati i to po ceni od 750.000 funti. Iz tog razloga, oni koji žele taj automobil su spremni da plate i više od toga. Jedan vlasnik verovatno ne može da odoli potražnji koja vlada tržištem, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odlučio da ga proda, i to po ceni od 1,05 miliona funti.

U prilog eventualnom srećnom kupcu ide i činjenica da je ovaj McLaren Senna prešao svega 22 kilometara puta, te da je 1 od ukupno 70 primeraka sa volanom na desnoj strani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.