PAŽLJIVO VOZITE: Moguća je poledica na kolovozu - OBUSTAVA SAOBRAĆAJA u ovim delovima Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 10:02

PAŽLJIVO VOZITE: Moguća je poledica na kolovozu - OBUSTAVA SAOBRAĆAJA u ovim delovima Srbije

Izveštaj AMSS.

Zbog kiše koja je noćas padala vozače očekuju mokri kolovozi, a kiša se u prepodnevnim časovima u pojedinim krajevima istočne zbog hladnog vremena može lediti na kolovozu.

Budite oprezniji u vožnji, a posebno na prevojima timočke i negotinske krajine. Magla mestimično smanjuje vidljivost pored reka i u kotlinama, a učestali odroni stvaraju opasnost kroz useke. Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj van gradova slabijeg intnziteta. Bez poteškoća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se stiže i do naših skijališta, ali i pored toga vozite pažlivo zbog klizavog kolovoza, jer su oni tokom dana mokri zbog otapanja snega, a noću zaleđeni zbog nižih temperatura.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", u toku su radovi na obnovi magistralnog puta između Zlatibora i Borove Glave gde se vozila kreću uz pomoć semafora naizmeničnim propuštanjem.

Na putu ka Crnoj Gori aktuelni su radovi na uređenju stenskog useka na magostralnom putu između Brodareva i Gostuna, zbog kojeg se saobraćaj odvija usporeno uz naizmenično propuštanje. Sličan način vožnje očekuje vozače i na delu regionalnog puta između Popinog Broda i Pribojske banje, gde se vrše radovi na mostovima Vraneša i Rutoši.

Do 22. januara će u vremenu od 8 do 18 časova svakog dana osim nedelje, zbog radova na regionalnom putu između petlje Požarevac i mesta Mihajlovca biti zatvorena deonica puta od Mihajlovca do skretanja za Smederevo.

Obustavljen je saobraćaj zbog radova na regionalnom putu Despotovo - Zmajevo, zbog toga se vozači teretnih ovzila upućiju na obilazni put preko Vrbasa, Savinog sela, Despotova i Bačkog Petrovca.

Prema informacijama dobijenim od Uprave granične policije, duga zadržavanja očekuju vozače na teretnim terminalima prilikom ulaska u Hrvatsku, Mađarsku i Bugarsku, dok su na putničkim na našim prelazima ona oko petnaestak minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.