PAUNOVIĆ PORUČIO REDSIMA: Grujić je pravi čovek za Liverpul

Izvor: Kurir, 10.Jan.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAUNOVIĆ PORUČIO REDSIMA: Grujić je pravi čovek za Liverpul

Potpis Marka Grujića za Liverpul privlači veliku pažnju navijača tima sa Enfilda.

Tako je i Veljko Paunović bivši selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije  za zvanični sajt petostrukog prvaka Evrope opisao šta će "crveni" dobiti dolaskom Marka Grujića.

"On je neverovatan dečko. Njegova ličnost je u potpunom skladu sa vrednostima Liverpula, tima sa velikom tradicijom poznatom širom sveta. Zna veoma dobro kako da se prilagodi tom nivou i zna kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi trebalo da se ponaša kako bi postao veoma uspešan igrač Liverpula. Pre tri godine sam mu rekao da verujem u njega, kako će postati seniorski igrač reprezentacije. Napredak koji je ostvario za tri godine je zadivljujuć. Ima veliki potencijal i talenat, na njemu je da iskoristi sve prednosti toga. Hoće da uči, otvoren je, postavlja pitanja i napreduje. Ima dobru tehniku uz visinu, sjajno kontroliše igru na sredini terena. Ima kapacitet da daje golove i asistira. Ofanzivno je nastrojen, uklopiće se savršeno", rekao je trener Čikaga.

"Da , apsolutno."

"Srpska liga je razvojna, što znači da igrači imaju potencijal ali da je potrebno da nastave da se razvijaju i u evropskim ligama u koje odlaze. Marko mora da zadrži mentalitet, da bude naporno radi, ne može sada da stane."

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.