PAO AVION U AUSTRIJI: U udesu poginula dvojica muškaraca!

Izvor: Kurir, 08.Nov.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO AVION U AUSTRIJI: U udesu poginula dvojica muškaraca!

Očevici kažu da je avion naglo izgubio visinu prilikom jednog zaokreta u vazduhu. Letelica je pala u polje.

SENTANDREJA - Kod mesta Sentandreja (St. Andrä) u austrijskoj Koruškoj srušio ultralaki avion.

U padu su poginula dvojica muškaraca, stari 53 i 58 godina, koji su inače rođaci. Oni su oko 11 časova poleteli sa aerodroma u St. Marajnu (St. Marein). Leteli su jednomotornim avionom, čija je težina manju od 100 kilograma i ima motor od 100 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konjskih snaga.

Očevici kažu da je avion naglo izgubio visinu prilikom jednog zaokreta u vazduhu. Letelica je pala u polje, a avion se po padu odmah zapalio. Vatrogasci su po gašenju požara izvukli tela , međutim lekar hitne pomoći, koji je mogao samo da kontatuje smrt obojice.

Utvrđeno je da avionom upravljao mlađi muškarac. On je dugo živeo u Nemačkoj i odatle je i doneo letelicu. Policija istražuje zašto je došlo do pada.

Autor: Milan Ilić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.