Ovo se ne dešava često: Pijani vozač zvao da prijavi sebe policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:38

"Ovo se ne dešava često": Pijani vozač zvao da prijavi sebe policiji

Policija Severnog Jorkšira u Velikoj Britaniji saopštila je da je primila neobičan poziv od jednog muškarca.

U pitanju je bio čovek koji je zvao da prijavi pijanog vozača - samo što je taj pijani vozač zapravo bio on sam.

Ovaj 52-godišnji muškarac pozvao je pre neki dan policiju i priznao da vozi pijan, a iz stanice su u saopštenju rekli da je bio u alkoholisanom stanju pa zbog toga nije znao šta radi.

- Ovo se ne dešava svaki dan. Pozvao nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan čovek i rekao da je imao težak vikend, a mi smo odmah poslali patrolu na mesto gde je rekao da se nalazi - napisala je policija na društvenim mrežama.

Epilog je takav da je muškarac uhapšen, a nakon kratkog zadržavanja je pušten iz zatvora, s tim što mora da se pojavi na suđenju 29. februara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.