Ovo je vreme bahatih vozača VIDEO

Izvor: B92, 03.Nov.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je vreme bahatih vozača VIDEO

U istoimenoj pesmi Atomskog Skloništa iz 1978. spominju se "pakleni vozači", ali bi za doba u kome danas živimo verovatno primerenija reč bila "bahati".

Vozači, ali i ostali učesnici u saobraćaju postaju sve nepažljiviji, "opušteniji", krše pravila, a neretko su i veoma bahati.

Sve ovo navodimo jer nam je jedini cilj da se ovakve stvari na našim putevima ne dešavaju i da smanjimo broj saobraćanih negoda.

Ne zaboravite – od vas i vašeg opreza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za volanom zavisi vaš, ali i tuđi život.

Gost emisije "150 minuta" bio je načelnik Saobraćajne policije Nebojša Arsov, koji je govorio o problemima u saobraćaju, ali i o tome kako bolje organizovati kontrolu vozača od strane policije.

Pogledajte prilog:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.