Ovo je novi Ford Mustang

Izvor: AutoBlog, 03.Dec.2013, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi Ford Mustang

Na internetu su se pre vremena pojavile zvanične slike nove generacije Fordovog Mustanga koji inače treba da ima oficijelnu premijeru 5. decembra.Tačnije, pojavile su se slike skenirane iz novog broja američkog magazina Auto Week koji tek treba da se pojavi u prodaji. Kako bilo, slike Mustanga modelske godine 2015 su pred nama, a po ranijim informacijama biće dostupan sa izborom od tri motora, a to su 2.3L EcoBoost četvorocilindraš sa 275-310KS, 3.7L V6 sa 305KS i 5.0L V8 koji razvija 420KS.Novi Mustang je lakši od istoimenog prethodnika za skoro 91 kg, a ponovo će u ponudi biti i Cabrio verzija. Ova nova generacija Mustanga će se u prodaji pojaviti tokom sledeće godine (po prvi put će se prodavati i u Evropi), a više informacija tek sledi. Ivan Mitić – Autoblog.rs Foto: Autoweek.com via Mustang6g.com U nastavku možete pročitati i ranije objavljeno PR saopštenje uvoznika Forda za Srbiju: Izvršni predsednik Ford Motor Company, Bill Ford će otkriti novi Ford Mustang na posebnom događaju "Go Further”, 5 decembra u Barseloni Ford će takođe otkriti dva nova vozila i nove tehnologije pred probranom publikom od oko 2.500 dilera, zaposlenih i medija na Forumu i u CCIB areni. Očekuje se da desetine hiljada drugih gledaju “Go Further” događaj uživo. "Pitanje koje primamo više nego bilo koje drugo je ‘kada će Ford Mustang doći u Evropu?", kaže Stephen Odell, izvršni potpredsednik Forda za Evropu, Bliski istok i Afriku. "Veoma smo uzbuđeni što će Bill Ford biti ovde da odgovori na to pitanje i pokaže divan novi Mustang koji će se prodavati u Evropi po prvi put." Bill Ford će se na događaju “Go Further” pridružiti Odellu, Jimu Farleiu, izvršnom potpredsedniku u Fordu za globalni marketing, prodaju i servisiranje i Lincoln i Barb Samardzich, glavnom operativnom oficiru u Ford Evropa. Događaj Go Further će biti dostupan uživo u 13:00 CET ili će moći da se gleda reprizno 5. decembra na više jezika na www.gofurtherlive.com; saopštenja za štampu, fotografije, video i grafički materijal će biti na raspolaganju i stalno ažurirani na gofurther.fordmedia.eu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Procurele slike novog Ford "Mustanga"

Izvor: Blic, 04.Dec.2013, 13:09

Dok čekamo sutrašnju svetsku premijeru šeste generacije legendarnog Ford "Mustanga" koji će se od sledeće godine prvi put prodavati i u Evropi dobili smo priliku da vidimo kako će automobil izgledati pošto su na internet procurele slike iz najnovijeg izdanja Autoweek časopisa za automobile.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.