Ovo će vas naterati da KUPITE NOV AUTO: Zastrašujući video otkriva neprijatnu istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će vas naterati da KUPITE NOV AUTO: Zastrašujući video otkriva neprijatnu istinu!

Snimak koji ledi krv u žilama.

U poslednjih 20 godina automobili su postali nemerljivo sigurniji, a video koji možete da pogledate ispod teksta to vrlo detaljno prikazuje. Stari automobili, čak i kada potiču od renomiranih proizvođača lišeni su brojnih elemenata aktivne i pasivne sigurnosti, i posledice po vozača i ostala lica koja se u njima nalaze tokom saobraćajne nesreće mogu biti daleko pogubniji nego u novijim vozilima.

MALO PO MALO POSUSTAJU: Nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveći svetski proizvođač automobila U OZBILJNIM PROBLEMIMA

ANCAP (Australasian New Car Assessment Program) je sa ciljem podizanja svesti povodom UN-ovog obeležavanja nedelje sigurnosti saobraćaja odlučio da suprotstavi dva primerka istog modela, ali različitih generacija. Tako su se licu u lice u frontalnom sudaru pri brzini od 64 km/h našle dve Tojote Korole, jedna iz 1998. i druga iz 2015. godine. Možete da zamislite šta se dogodilo, a kako je to izgledalo, pogledaje u snimku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.