Ovih šest stvari će zanimati samo vozače

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih šest stvari će zanimati samo vozače

Vrlo ćete se iznenaditi kad čujete ko vozi svaki četvrti automobil na svetu.

Otkrivamo vam super zabavne informacije u vezi sa automobilima koje će zabaviti čak i one koji nisu zaljubljeni u automobile.

DA LI STE ZNALI:

- Ginisov rekord za automobil sa najvećom kilometražom na svetu drži Irv Gordon, sa neverovatnih pet miliona pređenih kilometara u Volvu koji je vozio duže od 50 godina.

- Vlasnik svakog četvrtog automobila na svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je – Kinez.

- Prosečni vozač tokom života provede čak pet meseci čekanja da se upali zeleno na semaforu.

- Na zemaljskoj kugli, trenutno je aktivno oko milijardu automobila.

- 65% svetske populacije vozi na desnoj, a čak 35% na levoj strana.

- Prosečan automobil provede 95% svog životnog veka parkiran.

Još zanimljivosti iz sveta automobila možete naći na #OMVfacts, a na OMV pumpama možete ostvariti lepe popuste i benefite i  kupiti Rowenta artikle na popustu. Uz OMV gorivo dobijate 10 poena, ako poseduješ Save& Drive karticu dobijate dodatni bonus poen, kao i ako sipate MaxxMotion gorivo. Vožnja može biti zanimljiva i kad znate da na putu imate mogućnost i da obavite administrativne poslove koje niste stigli ili da kupite karte za bioskop ili pozorište, da predahnete uz ukusnu hranu i kafu.

Ako je vaš automobil vaš kućni ljubimac, onda je i njemu potrebna prava kuća za zabavu, kupanje i odličnu negu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.