Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2021, 21:27

Ovaj električni auto ima najveći domet sa jednim punjenjem baterija

Svi veliki proizvođači već su ušli ili upravo ulaze u trku za svoje mjesto u budućem svijetu električnih automobila. Kupci, sa druge, strane još nisu, niti će skoro biti, većinski opredjeljeni za ovaj vid transporta, budući da 99 odsto vozila na svijetu još uvijek koristi foslina goriva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Lucid Air ima najveći deklarisani domet za električna vozila

Izvor: AutoBlog, 18.Sep.2021, 12:40

Kažu da je najveća mana električnih vozila skroman domet. Ne i kada je ovaj auto u pitanju. Naravno, govorimo o Lucidu Air, najsnažnijem električnom modelu koji sad nosi još jednu titulu. Naime, isti model sada i zvanično ima najveći domet po EPA (Environmental Protection Agency). S jednim punjenjem...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.