Opoziv za McLaren Arturu

Izvor: B92, 25.Dec.2022, 17:04

Opoziv za McLaren Arturu

Novoimenovani izvršni direktor McLarena Majkl Lajters je prekinuo isporuke Arture po dolasku na dužnost pre nekoliko meseci kako bi rešio probleme sa kvalitetom.

Međutim, duhovi prošlosti i dalje negativno utiču na brend pošto je Nacionalna administracija za bezbednost saobraćaja na autoputu već objavila opoziv za hibridni superautomobil.

Kako prenosi Motor1, ne manje od 164 vozila može da ima ovaj problem i moraće da poseti dilera da bi se rešio tehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problem. Problem potiče od matica koje se koriste za cev za gorivo pod visokim pritiskom. Vremenom se mogu olabaviti, što može dovesti do curenja goriva. U najgorem slučaju izbio bi požar.

Od 164 automobila pogođena opozivom, portparol McLarena Rodžer Ormišer rekao je za Automotive News da je manje od 50 u stvari isporučeno kupcima.

Većina pogođenih vozila su vozila za medije ili trenutno služe kao demo vozila kod zastupnika u Sjedinjenim Državama. Da bi se rešio problem, cevi za gorivo visokog pritiska će morati da se zamene. Popravka će naravno biti urađena besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.