Opel Nacionalna klasa

Izvor: AutoBlog, 18.Mar.2013, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel Nacionalna klasa

U susret 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je organizovala posebne test vožnje svojih automobila za sve ljubitelje i vozače Opela, kao i za predstavnike medija, pod nazivom ''Nacionalna klasa''. U test vožnjama Opelovih automobila, koje su organizovane na profesionalnoj karting stazi, na Adi Huji, pravo učestvovanja su imali svi koji su ispunili Opelov vaučer za vreme promocija u tržnom centru ''Ušće'', kao i specijalizovani automobilski novinari. Na raspolaganju su bili modeli iz Opelove aktuelne flote,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Opel Nacionalna klasa

Izvor: Nacionalna klasa, 18.Mar.2013

Kompanija Opel je na stazi Ada Huja organizovala test vožnje svojih aktuelnih modela. Predstavnici medija, vozači i ljubitelji ovog brenda imali su priliku da testiraju neke od Opelovih modela na ovom događaju koji je poneo naziv - nacionalna klasa.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.