Okrenuo dvospratni autobus – nastavio da vozi u suprotnom smeru FOTO

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 14:51

Okrenuo dvospratni autobus – nastavio da vozi u suprotnom smeru FOTO

Kad ste profesionalni vozač i često putujete na dugim relacijama brojne su situacije koje mogu da vas iznenade, ali i da vam ugroze bezbednost.

Međutim, neverovatnom scenom koja se dogodila na auto-putu od Budimpešte ka Beču ostali su iznenađeni i iskusni vozači.

„Autobus sa prikolicom se poprečio na putu, u prvi mah pomislili smo da je u kvaru i da je zbog toga stao. Potpuno je blokirao saobraćajnicu. Onda je za nas usledio šok je vozač okrenuo autobus i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najopuštenije uključio se na auto-put i nastavio vožnju u suprotnom pravcu. Tada smo videli šta je zapravo bila njegova namera. Ostali smo bez teksta, samo smo se prekrstili“, kaže za RINU vozač Mirko S.

Dodaje da se pretpostavlja da se vozač vratio kako bi natočio gorivo na pumpi koju je prošao i da su on i kolega čekali. Zbog zatamljenih stakala na autobusu nisu mogli da vide da li u njemu ima putnika.

„Svašta sam na autoputevima video, od toga da te gađaju jajima i kamenjem do stravičnih udesa, ali ovaj vozač je „prešao igricu“. Ne smem ni da pomislim šta je bilo dalje na toj deonici kojom se kretao i kako su reagovala vozila koja su saobrćala svojom regularnom trakom ne nadajući se da će im iz zabranjenog pravca naleteti dvospratni autobud", kaže Mirko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.