Odledite stakla na autu za manje od 60 sekundi BEZ STRUGANJA! Sastojak imate u kući! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odledite stakla na autu za manje od 60 sekundi BEZ STRUGANJA! Sastojak imate u kući! (VIDEO)

E, da smo znali ranije...

U Srbiji je jedna od najblažih zima u toku, i svi kažu da neće biti teških situacija u kojima će nas zatrpati sneg ili nas zalediti debeli minusi. Ipak, temperature su dovoljno niske da nam stvaraju probleme kada treba da idemo negde automobilom.

A nema ništa gore od stajanja na hladnoći dok bez uspeha pokušavamo da sastružemo led sa vetrobrana. Svako ima neku svoju tehniku, ali na kraju se svi dobro namuče i nasmrzavaju pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što uspeju da osposobe automobil za vožnju.

Američki meteorolog Ken Veders je u svoj trik za odmrzavanje vozila toliko siguran da je o njemu snimio video i podelio ga na Jutjubu. On tvrdi da vetrobran možete odlediti za manje od 60 sekundi. Kako?

U bocu sa raspršivačem pomešajte vodu i medicinski alkohol u razmeri 1:2. Sve što trebate da uradite jeste da dobijenu smesu temeljno nanesete na zaleđeno staklo automobila i sačekate rezultat, koji bi trebalo, prema njegovim rečima, da nastupi unutar jednog minuta. Pogledajte video!

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.