Objavljen spisak! Ovo su NAJBEZBEDNIJI AUTOMOBILI: u njima niko nije poginuo 3 godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen spisak! Ovo su NAJBEZBEDNIJI AUTOMOBILI: u njima niko nije poginuo 3 godine!

Istraživanje pokazalo!

Pozivajući se na rezultate istraživanja koje je sproveo američki Institut za sigurnost u saobraćaju (IIHS), CNN navodi jedanaest modela automobila u kojem niko u razdoblju od 2012. do 2015. godine nije smrtno stradao.

Ovo nipošto ne smete uraditi kad PRITISKATE DALJINSKI KLJUČ OD KOLA: Imaćete veliki PROBLEM

Istraživanje je obuhvatilo dosad najveći broj vozila koja su učestvovala u sudarima bez tragičnih posledica na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << američkim drumovima. Većinom je reč o vozilima iz SUV segmenta što je i objašnjeno njihovim većim dimenzijama i većom težinom u odnosu na automobile koji na testovima izdržljivosti postižu jednako dobre rezultate, ali su u odnosu na pobednike dimenzijama manji, a kilažom lakši, time i podložniji činjenici da će u međusobnom kontaktu proći s većim oštećenjima koja mogu da naude putnicima.

Kako bi istraživanje bilo pravednije (ne prodaju se sve marke i svi modeli jednako) IHHS je statistiku ponudio nakon što ih je sveo na iste brojke, a onda i došao do zaključka da su najsigurnija vozila ova: Audi Q7, Volkswagen Tiguan, Toyota Tacoma, Mazda CX-9, Audi A6, Jeep Cherokee, BMW 535 i BMW 535xi, Lexus RX 350, Lexus CT 200h, Mercedes-Benz GLE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.