OPREZ VOZAČIMA: Vodite računa kada ujutru startujete motor, možda imate nezvane goste

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ VOZAČIMA: Vodite računa kada ujutru startujete motor, možda imate "nezvane goste"

Opratite pažnju...

Kada dođe zima i temperature padnu ispod nule, svi se trudimo da ne provodimo mnogo vremena po mrazu, već da se što pre nađemo u toplom. To je slučaj i sa macama i ponekom kucom.

Mačke se često noću kriju ispod automobila, pa se čak zavlače i ispod motora i u prostor ispod haube da bi prespavale na toplijem. To ih izlaže velikoj opasnosti da budu povređene ili pregažene kada "upalite" motor i pokrenete vozilo.

Zbog toga je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važno da, pre nego što startujete automobil, podignete haubu i pogledate da li imate nezvane goste ili da, pre nego što krenete pritisnete sirenu i sačekate par sekundi da bi mace pobegle dalje.

Mislite na bezbednost napuštenih životinja pre nego što pokrenete automobil, jer one nisu krive što su prinuđene da se snalaze da bi preživele zimske uslove na ulici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.