OPREZ - STANJE NA PUTEVIMA: Vozače danas očekuje promenljivo, nestabilno vreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 08:37

OPREZ - STANJE NA PUTEVIMA: Vozače danas očekuje promenljivo, nestabilno vreme!

Kiša i izmaglica prete da ugroze sauobraćaj...

Na više deonica autoputeva i magistralnih puteva u toku su radovi na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa Promenljivo oblačno vreme, nestabilno i malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, očekuje danas vozače, saopstio je Auto-moto savez Srbije.

Kasno posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje.

Na više deonica autoputeva i magistralnih puteva u toku su radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na redovnom održavanju i uređenju zelenog pojasa. Nailaskom na ova mesta vozači moraju prilagoditi brzinu i način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji, uz posebnu opreznost zbog radnika u ovim zonama.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovcu zadržavaju se tri sata. Na Gradini i Šidu teretnjacu čekaju po jedan sat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.