OD SADA KAO MAKETA: Komšijski Rimac dostupan kao umanjeni model

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SADA KAO MAKETA: Komšijski Rimac dostupan kao umanjeni model

Nude jeftiniju varijantu...

Kompanija Rimac Automobili iz Hrvatske fanovima od sada nudi Concept_One kao maketu u razmeri 1:18.

Rimac Concept One claimed to be the first all-electric supercar, and the fastest. Not so fast! Tesla's Nov/2017 announcement of the Roadster for 2020 will beat the pants off the Rimac. But then again, Rimac Concept One is in production now, albeit at extremely low volume. pic.twitter.com/hdOzS83FzY

— David Wong (@davidsyw) 27. фебруар >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2018.

Firma Mate Rimca je u poslednjih nekoliko godina prešla put od gotovo anonimne lokalne kompanije, do globalno prepoznatljivog imena u auto-industriji sa kojim sarađuju najveći svetski proizvođači.

Naraslu popularnost Rimac je iskoristio da pokrene internet prodavnicu sa brendiranom robom, uključujući garderobu i druge predmete koji nose amblem "Rimac Automobili".

Za ljubitelje automobila posebno je zanimljivo da je moguće naručiti i njegov prvi električni auto Concept_One, ali kao model u razmeri 1:18. S obzirom da je ovaj automobil prilično skup u stvarnosti, skupa je i maketa, koja sa popustom košta više od 3.000 kuna (oko 400 evra), dok joj je redovna cena 4.375 kuna (590 evra).

"Maketa odražava prvi u potpunosti električni hiperautomobil firme Rimac, ujedno prvi takav na svetu", piše u opisu ovog proizvoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.