Novi izgled sajta Toyota Centar Beograd

Izvor: B92, 16.Apr.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi izgled sajta Toyota Centar Beograd

Internet prezentacija ovlašćenog Toyotinog partnera u Srbiji ima novi izgled, koji je sada prilagođen Toyota standardima i novom sloganu - Always a better way. Od ponedeljka 15. aprila, aktivna je i potpuno nova stranica namenjena proverenim korišćenim vozilima.

Novi veb sajt osmišljen je da bude pregledniji, jednostavniji i da pruži potpune informacije. Na sajtu je moguć "živi kontakt", odnosno ćaskanja sa operaterom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svakog radnog dana u periodu od 10-16 h. Uloga operatera je da korisnicima pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa njihovim Toyota vozilima. Takođe, stranica pruža mogućnost zakazivanja servisa, test vožnje ili procene vozila.

Pored glavnog sajta, pokrenuta je nova veb stranica namenjena proverenim korišćenim vozilima. U oktobru 2011. godine, u okviru Toyota Centra Beograd, otvoren je salon korišćenih vozila, površine oko 650m2, u okviru kojeg su kupcima na raspolaganju provereni automobili, kontrolisanog porekla.

Od septembra 2012, Toyota Centar Beograd daje i šestomesečnu garanciju koja se odnosi na kupovinu takvih automobila iz njihove ponude. Osnovni garantni rok za vozilo je 6 meseci ili 5.000 pređenih kilometara od dana preuzimanja vozila. Na novoj veb stranici korisnicima je omogućen uvid u aktuelnu lager listu vozila koja su u ponudi, filtriranje vozila po različitim opcijama kao i upoređivanje vozila po karakteristikama i opremi.

osim toga, moguće je i zakazati servis vozila kao i procenu (pregled) stanja vozila. Prikazane su i ostale usluge koje se odnose na održavanja automobila svih proizvođača koje je moguće obaviti u Toyota Centru Beograd, po ceni od 1.920 dinara za jedan radni sat.

Pročitajte o novim Toyota modelima koji su imali premijeru na Salonu automobila u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Toyota centar Beograd na internetu

Izvor: Nacionalna klasa, 17.Apr.2013, 11:13

Internet prezentacija ovlašćenog TOYOTA partnera, Toyota Centar Beograd, na adresi www.toyota-centar.rs, od danas ima novi izgled, prilagođen TOYOTA standardima i novom sloganu: Always a better way. Od danas je aktivna i potpuno nova stranica na adresi www.proverena-vozila.rs, namenjena proverenim...

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.