Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Megane RS uslikan u Ninburgu

Novi Renaultov sportski model se približava svom punom otkrivanju koji je predviđen za sajam automobila u Frankfurtu u septembru. Nekoliko prototipova novog Megana su sada uslikani na čuvenoj stazi u Ninburgu.

Veoma niska, test vozila imaju karoseriju sa velikim otvorima za vazduh naprijed i masivne cijevi auspuha na zadnjem dijelu. Gledajući sa strane vidi se oznaka "4Control", što je Renaultov način da kaže da automobili imaju pogon na sva četiri točka.

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je to na Megan GT automobilu standardna opcija i ne može se promijeniti, po nekim glasinama oni koji se odluče za RS verziju će imati slobodu da odluče da li to žele ili ne.

Ljudi će biti srećni kada čuju da će novi hečbek iz Renaulta biti dostupan sa manuelnim mjenjačem i sa automatskim mjenjačem sa duplim kvačilom. To je otkriveno krajem prošlog mjeseca kada se Megan RS pojavio na Velikoj trci u Monaku.

Jedina informacija koja trenutno nije dostupna jeste kakav će motor imati. Neki kažu da će biti jači nego kod Alpine A110 koja ima motor zapremine 1,8 litara sa turbo punjačima i 300 konjskih snaga. Velike su šanse da Renault cilja na novi rekord na Nirburgringu, a vrijeme koje treba da pobijedi je 7 minuta i 43,8 sekundi za jedan krug, rekord koji je postavila Honda Civic Type R.

Puno otkrivanje je najavljeno za 12. septembar ove godine, tako da nećemo dugo čekati.

(Vrelegume.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.