Novi GOLF KARAVAN u potpunosti razotkriven (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 12:53

Novi GOLF KARAVAN u potpunosti razotkriven (FOTO)

Novitet...

Auto-paparaci su snimili pretprodukcijski Golf 8 Variant tokom završnih testova.

The only 'mystery' left to solve is the 2021 Golf Variant's LED taillight signature .

Posted by Carscoops on Петак, 19. јун 2020.

Fotografija na kojoj se vidi testni Golf 8 karavan gotovo sasvim lišen "kamuflaže" ukazuje na to da je premijere ovog automobila veoma blizu.

Nastala je u Nemačkoj gde Volkswagen sprovodi završne testovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi konačnih, finih podešavanja praktičnije varijante novog Golfa.

Očekivano, prednji deo vozila je dizajnerski identičan kao kod hečbeka, a i motorizacija će biti preuzeta od standardnog Golfa 8.

To znači da će kupci moći da biraju između nekoliko TSI benzinaca sa 3 ili 4 cilindra, te dva 4-cilindarska TDI motora. Neki od benzinaca će biti dostupni i sa tehnologijom "blagog" hibridnog pogona, ali i u plug-in hibridnim opcijama.

Među opcijama će biti i Volkswagenov 4Motion pogon na sva 4 točka.

Datum premijere još nije obelodanjen, ali pretpostavlja se da će nemački auto-gigant predstaviti Golf 8 Variant već tokom ovog leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.