Novi Chevrolet Corvette 2013.

Izvor: AutoBlog, 12.Maj.2011, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Chevrolet Corvette 2013.

Chevrolet je u naletu već neko vreme, a za 2013. planiraju osvajanje svetskog tržišta sportskih automobila potpuno novom Corvettom koja će, tvrde Amerikanci, ravnopravno parirati evropskoj konkurenciji.Mada za sada nema mnogo detalja, nagađa se da bi, umesto frontalnog, nova Corvetta trebalo da dobije centralni smeštaj motora, a u Chevroletu navodno takođe razmišljaju o odbacivanju postojećeg atmosferskog V8, koji u verziji ZR1 razvija 640 KS, u korist štedljivijeg turbo V6 motora.  Takođe možemo očekivati i znatno unapređeni dizajn enterijera, budući da za postojeći čak i Chevroletov direktor globalnog dizajna Ed Welburn kaže da je - 'razočaravajući'....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Novi ševrolet korvet 2013.

Izvor: AutoBrief.com, 12.Maj.2011

"Ševrolet" je u naletu već neko vreme, a za 2013. planiraju osvajanje svetskog tržišta sportskih automobila potpuno novom "korvetom" koja će, tvrde Amerikanci, ravnopravno parirati evropskoj konkurenciji ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.