Nova pobeda Rasela u virtuelnom svetu

Izvor: AutoBlog, 15.Jun.2020, 00:36

Nova pobeda Rasela u virtuelnom svetu

Kako prenosi Sport Klub, Džord Rasel četvrti put zaredom slavio je u virtuelnoj trci Formule 1 i nezvanični je šampion virtuelne sezone. Džordž Rasel je u novu virtuelnu pobedu krenuo sa pol pozicije i, kao jedini vozač bez ijedne kazne, vozio sigurno do nove pobede. Zanimljivo je u da na virtuelnoj Velikoj nagradi Kanade nije vozio najveći Raselov rival Šarl Lekler koji je učestvovao u virtuelnoj trci 24 sata Le Mana. Ovoga puta nije bilo ni "gostiju" iz sveta fudbala koji se, polako ali sigurno, vraćaju svojim obavezama. Drugo mesto osvojio je Aleks Albon, treći je bio Esteban Gutjerez. Ovo je bila poslednja virtuelna trka, a vozači će uskoro početi i sa pripremama za početak sezone 5. jula u Austriji. Izvor: Sportklu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nova pobjeda Rasela u virtuelnom svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2020

Džord Rasel četvrti put zaredom slavio je u virtuelnoj trci Formule 1 i nezvanični je šampion virtuelne sezone, prenosi Sport Klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.