Nju Delhi će primeniti ograničenja za privatna vozila u okviru akcije suzbijanja zagađenja

Izvor: AutoBlog, 13.Sep.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nju Delhi će primeniti ograničenja za privatna vozila u okviru akcije suzbijanja zagađenja

Glavni grad Indije Nju Delhi primeniće ograničenja za privatna vozila od 4. do 15. novembra u okviru akcije suzbijanja zagađenja.Grad će tokom tog perioda usvojiti sistem "neparnih" dana, što znači da će privatnim automobilima i motociklima biti dozvoljeno da voze putevima samo tim danima, rekao je ministar Arvind Kejrival na konferenciji za novinare, prenosi Rojters Nju Delhi je najzagađeniji glavni grad na svetu, prema nekoliko studija. Osim gasova koje emituju vozila i industrija, veliki problem predstavlja sagorevanje smeća i ostataka useva u obližnjim poljima.Izvor: Tanjug.rsFoto: arhiva Autoblog.rs...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nju Delhi uvodi sistem neparnih dana za privatna vozila

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2019

Glavni grad Indije Nju Delhi primeniće ograničenja za privatna vozila od 4. do 15. novembra u okviru akcije suzbijanja zagađenja, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.