Nisan Lif osvojio nagradu Ekobest 2011.

Izvor: S media, 14.Dec.2010, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisan Lif osvojio nagradu Ekobest 2011.

Nakon što je automobilsku javnost iznenadio titulom evropskog automobila 2011. godine, Nisanov prvi električni automobil osvojio je još jedno vredno priznanje. U pitanju je titula Ekobest 2011 u okviru izbora Autobest 2011.

Automobilska nagrada Autobest dodeljuje se već 10 godina i konstantno dobija na važnosti, i smatra se drugim najvećim nezavisnim evropskim izborom automobila. Žiri ovog izbora sastoji je od 15 automobilskih novinara iz Bugarske, Hrvatske, Češke republike, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kipra, Makedonije, Mađarske, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Ukrajine, Malte, Rusije i Turske.

"Lif je bio logičan izbor za Ekobest titulu, jer je prvi električni automobil, koji bez štetnih emisija može preći do 175 km", izjavio je Ilia Seliktar, predsednik Autobesta. Ceremonija dodele nagrada za 2011. godinu će biti održana tokom februara u Rumuniji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.