Niš: Pijana regulisala saobraćaj

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pijana regulisala saobraćaj

Tokom proteklog vikenda niška saobraćajna policija je u akciji redovne kontrole privela i zadržala na trežnjenju 22-godišnju devojku koja je jedno vreme regulisala saobraćaj na kružnom toku na ulazu u Nišku Banju.

Zamenik načelnika saobračajne policije PU Niš Dragan Pešič rekao je da se devojka svojim automobilom dovezla do raskrsnice, izašla iz vozila i neko vreme pokušavala da "uspostavi red" na kružnom toku.

"Posle toga, ponovo je sela u svoj automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i krenula putem ka gradu, ali je policija presrela i zaustavila i proverom utvrdila da je upravljala vozilom sa 1,40 promila alkohila u krvi", dodao je Pešić.

On je rekao da je samo tokom ovog vikenda za volanom pod dejstvom nedozvoljene količine alkohola zatečeno ukupno 16 vozača, od kojih je 11 zadržano na trežnjenju.

Fotografija - Flickr

Nakon sudara zaspao u kolima

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIJANA DEVOJKA REGULISALA SAOBRAĆAJ U NIŠU

Izvor: Kurir, 05.Jul.2011

NIŠ - Tokom proteklog vikenda niška saobraćajna policija je u akciji redovne kontrole privela i zadržala na trežnjenju 22.godišnju devojku koja je jedno vreme regulisala saobraćaj na kružnom toku na ulazu u Nišku Banju..NIŠ - Tokom proteklog vikenda niška saobraćajna policija je u akciji...

Nastavak na Kurir...

Pijana devojka regulisala saobraćaj

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jul.2011

Jedna Nišlijka, stara 22 godine, je pre nekoliko dana sa 1,40 promila alkohola u krvi, regulisala saobraćajna kružnom toku ispred Niške Banje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Pijana devojka u Nišu regulisala saobraćaj

Izvor: AutoBlog, 05.Jul.2011

Tokom proteklog vikenda niška saobračjna policija je u akciji redovne kontrole privela i zadržala na trežnjenju 22.godišnju devojku koja je jedno vreme regulisala saobraćaj na kružnom toku na ulazu u Nišku Banju.Zamenik načelnika saobračajne policije PU Niš Dragan Pešič rekao je da se devojka svojim...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.