Nick Heidfeld brani Formulu E od Vettelovog napada

Izvor: Moto.rs, 17.Sep.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nick Heidfeld brani Formulu E od Vettelovog napada

Nick Heidfeld je branio novu Formula E seriju nakon kritika koje su došle iz F1. Vladajući svetski šampion F1 Sebastian Vettel je nedavno kritikovao ovu potpuno električnu seriju navodeći da je globalno interesovanje za ovu seriju veoma malo u odnosu na interesovanje koje izaziva F1 u svetu.

Sa druge strane veteran F1 i sada vozač Formula E šampionata Nick Heidfeld je rekao da on voli Sebastiana Vettela i da ne zna u kojem konfekstu je on to izjavio. Heidfeld je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Formula E ne može da se trenutno meri sa F1 u smislu popularnosti, ali da je pred ovom trkačkom serijom tek budućnosti pa ne trba tražiti dodirne tačke sa Formulom 1 jer su u pitanju potpuno drugačije serije.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.