Naslednik Pagani Zonde?

Izvor: B92, 25.Jan.2011, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednik Pagani Zonde?

Da li je na fotografiji naslednik Pagani Zonde? Špansko izdanje automobilskog časopisa Car nas ubeđuje da jeste.



Naslednik žestokog superautomobila trebalo bi da se zove Huayra, a tehničkih podaci za sada nisu poznati.

Ono što nam je ovaj časopis otkrio je da će Huayra koštati milion evra bez poreza i ostalih nameta, i da Pagani planira da proizvodi tek dvadesetak primeraka godišnje.

Naslednik prilično podseća na aktuelni model, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ekskluzivnost mu daju vrata Gullwing.

Ako je ovo na naslovnoj strani španskog časopisa zaista naslednik opake Zonde, onda će se sasvim sigurno uskoro javiti italijanski proizvođač sa saopštenjem za javnost.

Pročitajte više o Pagani Zondi R

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pagani Huayra i zvanično (+ video)

Izvor: AutoBlog, 26.Jan.2011, 05:04

Dugo je trajalo, ali naslednik Pagani Zonde je konačno tu. Nazvan je Huayra ("bog vetra"), a do sada je bio poznat samo pod kodnom oznakom C9.Novi Pagnijev superautomobil će se po ranijim informacijama proizvoditi u seriji od samo 20 komada godišnje, dok će cena iznositi tačno milion evra (po komadu...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.