Naše kamiondžije pred sudom u Britaniji

Izvor: Autoportal.rs, 16.Apr.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše kamiondžije pred sudom u Britaniji

Dvojica kamiondžija iz naše zemlje optuženi su u Velikoj Britaniji da su počinili teško delo protiv bezbednosti saobraćaja koje do sada nije zabeleženo u toj zemlji.

Kamiondžije iz naše zemlje, Miloš Ravić (36) i Goran Zarić (42) terete se u Velikoj Britaniji za teško delo proitiv bezbednosti saobraćaja. Oni su u decembru protekle godine vozeći kamion pri punoj brzini zamenili mesta za volanom.

Njih je zaustavila patrola saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << policije koja ih je primetila dok obavljaju zamenu. Oni su se branili objašnjenjem da je vozaču pozlilo u toku vožnje pa je suvozač morao odmah da ga zameni. Ovakav slučaj do sada nije zabeležen na britanskim putevima.

Protiv njih su podnete krivične prijave i oni će morati da se pojave pred sudijom. Međutim, na dva zakazana pojavljivanja dolazio je samo Ravić, dok njegov kolega Zarić nije mogao da dođe jer mu je zahtev za izdavanje vize dva puta odbijen. Britanski tužilac zahteva od suda da ispita zbog čeka je optuženom Zariću dva puta odbijena viza.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.