NanoFLOWCELL detaljno o QUANTiNO konceptu, debi u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 18.Feb.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NanoFLOWCELL detaljno o QUANTiNO konceptu, debi u Ženevi

NanoFLOWCELL je objavio nove detalje o njihovom QUANTiNO konceptu koji će biti predstavljen u toku održavanja ženevskog sajma automobila.

QUANTiNO koncept je vozilo na električni pogon dužine 3.91 metar, odlikuje ga 2+2 enterijer kao i set 22“ aluminijumskih točkova. Za snagu je zadužen niskonaponski pogonski agregat koji podrazumeva nanoFlowcell, dva rezervoara za skladištenje jonske tečnosti kao i četiri elektromotora od kojih svaki proizvodi 33ks izlazne snage, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << omogućuje vozilu da zabeleži maksimalnu brzinu veću od 200km/h te da jednim punjenjem pređe više od 1.000 kilometara uz nultu emisiju štetnih gasova. Iako je ovo vozilo tehnički još uvek koncept, nanoFLOWCELL navodi da rade na proizvodnoj varijanti te da imaju za cilj da ovaj koncept u kratkom periodu bude odobren za legalnu vožnju.

foto © NanoFLOWCELL

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.