Najavljeni 2016 Dodge Charger i Challenger SRT Hellcat modeli

Izvor: Moto.rs, 28.Jul.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljeni 2016 Dodge Charger i Challenger SRT Hellcat modeli

Dodge je najavio planove prema kojima će značajno uvećati proizovdnju2016 Charger i Challenger SRT Hellcat modela. Uprkos tome što kompanija nije želela da iznese tačne brojke Dodge i SRT izvršni direktor Tim Kuniskis je rekao da će kompanija više nego udvostručiti svoju proizvodnju u SRT Hellcat modela.

Kao deo ovog procesa narudžbine za neisporučene SRT Hellcat modele za 2015. godinu će biti otkazane a kupci će dobiti popust kada je reč o ceni za 2016 model. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Kupci čije narudžbine su već obrađene neće biti obuhvaćeni ovim promenama i oni će primiti model za 2015. godinu.

Kada je reč o samim vozilima, 2016 modeli će u najvećoj meri biti identični onima za 2015. godinu ali je dodata Laguna Leather opcija enterijera, HD radio odnosno petogodišnja licenca za SiriusXM Travel Link i Sirius XM TRaffic.

Vozilo će takođe dobiti i 8.4 inčni Uconnect informaciono zabavni sistem sa GPS navigacijom.

foto © Dodge

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.