Najavljen Callaway tjuning program za Corvette Z06

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Callaway tjuning program za Corvette Z06

Callaway je najavio predstavljanje novog tjunerskog programa za Corvette Z06 koji će se na tržištu pojaviti krajem ovog meseca.

Dizajniran da pruži impresivnu snagu, ovaj automobil odlikuje 6.2L V8 motor opremljen GenThree super punjačem koji odlikuje 32 odsto manja zapremina u poređenju sa motorom Z06 jedinice.

Pored unapređenja performansi, Corvette odlikuje poklopac motora izrađen od ugljeničnih vlakana, novi tepisi i pragovi izrađeni od aluminijuma, kao i sportski izduvni sistem, između ostalog.

foto © Callaway

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Najavljen Callaway tjuning program za Corvette Z06

Izvor: AutoBlog, 23.Apr.2015

Callaway je najavio predstavljanje novog tjunerskog programa za Corvette Z06 koji će se na tržištu pojaviti krajem ovog meseca. Dizajniran da pruži impresivnu snagu, ovaj automobil odlikuje 6.2L V8 motor opremljen GenThree super punjačem. Pored unapređenja performansi, Corvette odlikuje poklopac...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.