NOVI TREND: Ako ste podjednako zaljubljeni u SVOJU VERENICU kao i u SVOJ AUTO, potraga za IDEALNOM BURMOM može da stane

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 20:15

NOVI TREND: Ako ste podjednako zaljubljeni u SVOJU VERENICU kao i u SVOJ AUTO, potraga za IDEALNOM BURMOM može da stane

Kupci mogu da biraju između 12 motiva.

Da biste zaista mogli da doživite vrednost radosti, morate imati nekoga sa kime biste je mogli deliti i doživeti, a takođe i odgovarajući nakit kojim ćete to ovekovečiti. Jedna prodavnica nakita u Japanu, koja se zove U-Treasure, ima poseban program burmi namenjen ljubiteljima Honde.

Ako ste podjednako zaljubljeni u svoju verenicu kao i u svoj auto, a taj auto je upravo Honda, potraga za idealnom burmom može da stane. I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaista, teško da ćete naći bolje od ovoga – jednostavne burme od platine s ugraviranim Hondinim oznakama na unutrašnjoj površini, odmah uz datum venčanja.

Nudi ga U-Treasure, a program je nastao u saradnji s Hondom. Kupci mogu da biraju između 12 motiva, a među njima su uz logo marke i natpisi pojedinih modela kao što su Prelude, Integra i naravno Civic Type-R.

Rok isporuke je šest nedelja, a početna cena 132.000 JPY ili oko 850 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.