NOVA KORVETA? Da li će napraviti SUV model?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA KORVETA? Da li će napraviti SUV model?

Čeka se odluka...

Nakon što je svet video prvi Lamborghini i Aston Martin SUV, a čeka se i Ferrarijev, nakon što je Ford napravio električni Mustang krosover, pitanje je li je sledeći na redu Chevrolet.

Da li je realnost i transformacija čuvene Corvette u ovaj segment auto-industrije koji diktira trendove poslednjih godina.

-Laska nam pažnja. Srećni smo što imamo Corvette. Videćemo šta donosi budućnost-, bio je zagonetan direktor marketinga Chevyja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stiv Majoros.

Analitičar investicione banke "Morgan Stanley" Adam Džonas smatra da je brend Corvette "potcenjen na tržištu" i da je vreme da General Motors razmisli o njegovom potencijalu".

-Cenim što mislite da je naša franšiza Corvette veoma snažna. Ali ne želim da pričam o budućnosti-, rekla je direktorka GM Meri Bara.

Ali da li je svetu potrebna Corvetta SUV? Ili možda Camaro? Ili oba?

Ako pitate javnost, bez razmišljanja odgtovor je "DA", ali ako bi u pitanju bio električni automobil.

Ipak to tržište još nije prezasićeno jer su trenutno glavni igrači samo Tesla sa Modelom Y i debitant Ford sa Mustangom Mach-E.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.