NIT MANJEG MESTA, NIT VEĆEG BROJA PREKRŠAJA: Radar u mestu od 120 stanovnika snimio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 22:43

NIT MANJEG MESTA, NIT VEĆEG BROJA PREKRŠAJA: Radar u mestu od 120 stanovnika snimio OVO

Neverovatan broj prebrzih vožnji.

Maleni Akvetiko na krajnjem zapadu Italije ima svega oko 120 stanovnika, ali je za dve nedelje radar snimio čak 58.560 prekršaja zbog prebrze vožnje!

Akvetiko je mali grad u regionu Ligurija, blizu granice s Francuskom. Jedva da ima dve ulice, bar i seosku kuću. Ali Akvetiko ima i put bez ivičnjaka koji prolazi kroz mesto te često služi za ilegalne trke.

Načelniku Akvetika Alesandru Alesandriju i delu komšija su dosadili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << buka i generalna nebezbednost pa su na kraju instalirali radar 2018. godine. Broj kazni je narastao na neverovatnih 4.000 dnevno ili čak sedam miliona evra u dve nedelje!

Rekord je postigao motociklista koji je vozio 135 km/h. Ograničenje brzine je inače 50 km/h. Ipak, zbog velikih pritužbi vozača radar je, na kraju, godinu dana kasnije uklonjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.