NIJE TOLIKO SKUP? Poznata cena civilne verzije Putinove limuzine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE TOLIKO SKUP? Poznata cena civilne verzije Putinove limuzine (VIDEO)

Potražnja je velika.

Prvi primerci Aurusa Senat, poznatijeg kao ruski Rolls Royce, biće isporučeni privatnim kupcima u trećem kvartalu ove godine.

Poznata je i cena. Ekskluzivna limuzina u Rusiji će se nuditi po startnoj ceni od oko 18 miliona rubalja, što je oko četvrt miliona evra, javljaju iz Ministarstva industrije i trgovine. "Tačna cena Aurusa za naručioce u maloprodaji biće objavljena na dan otvaranja izložbenog prostora, a preliminarno iznosi oko 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona rubalja", javlja agencija RIA Novosti i prenosi Russia Beyond Croatia.

Pritom je Denis Manturov, ministar industrije i trgovine, potvrdio kako je interesovanje za automobilom veliko i prelazi granice Rusije, posebno u smeru Bliskog istoka. Navodno su zainteresovani i pojedini evropski političari, među kojima je i predsednik slovačkog parlamenta Andrej Danko.

Sveukupno će tržištu biti ponuđeno oko pet hiljada primeraka, a potom bi trebalo da krene nova faza u kojoj će biti ponuđeni i novi modeli.

Ministar je istakao da će se u maloprodaji pojaviti svega pet-šest hiljada vozila. Automobili Senat Sedan i blindirani Senat Limousine predstavljeni su u martu na salonu u Ženevi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.