NEVEROVATNO: Uskoro može doći do spajanja Honde i Nisana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Uskoro može doći do spajanja Honde i Nisana

Postoje velike šanse da se ovo obisniti...

Analitičari čuvenog "Blumberga" smatraju da će uskoro doći do poslovne saradnje, tačnije spajanja, Nissana i Honde.

Relativno skoro smo imali situaciju da je spajanje Nissana i Renaulta puklo, a kako bi ostali konkurentni Toyoti očekuje se da dođe do poslovne saradnje sa Hondom, koja jedina može tako nešto da pruži.

"Honda nikada nije bila agresivna na tržištu i na prvi pogled njeno spajanje sa Nissanom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deluje nezamislivo, ali Toyotina kompetitivnost je takva da je ovakva saradnja potrebna, posebno posle propale saradnje sa Renaultom", smatra gospodin Kato jedan od Blumbergovih analitičara.

Ni Honda ni Nissan se nisu javili povodom ovih objava, a Kato smatra da japanska auto industrija može da se podeli u dve gigantske grupe, pošto Toyota uz sebe već ima Mazdu, Suzuki i Subaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.