NEVEROVATNA REAKCIJA: Lopovi su pokušali da mu ukradu automobil, a on je uradio ovo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 12:29

NEVEROVATNA REAKCIJA: Lopovi su pokušali da mu ukradu automobil, a on je uradio ovo (VIDEO)

Sigurno vam ovako nešto ne bi palo nikad na pamet, ali njemu je pomoglo da ne izgubi svoj automobil.

Organizovane krađe su sve učestalije i lopovi nas "uhvate" nespremne u većini slučajeva. Ono što je najbitnije u takvim situacijama je smirenost, koncentracija i brza reakcija.

Tako je i gospodin sa videa jako brzo odreagovao na neočekivan pokušaj krađe njegovog vozila. Naime, dok je od bio na benzinskoj pumpi i točio gorivo u svoj automobil, veliki beli kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naprasno stao pored njega. Iz tog vozila je izašla grupa maskiranih muškaraca u pokušaju da mu ukradu automobil.

A post shared by Adultcasmofficial- Funniest Meme Page (@adultcasmofficial)

Kao što možemo videti na snimku, to im nije pošlo za rukom zbog brze reakcije vrasnika tog automobila. On se dosetio da samo izvadi pištolj za točenje goriva iz svog automobila i da ih istim tim gorivom isprska. Lopovi su se samo vratili u kombi i napustili su tu pumpu.

Jedan od komentara na tom postu navodi da se na celom YouTube snimku može videti da su lopovi nakon toga imali saobraćajnu nesreću gde je kombi eksplodirao, mada to ne možemo sa sigurnošći da tvrdimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.