NEVEROVATNA HONDINA KREACIJA: Da li to električni trotineti imaju konkurenciju? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 17:12

NEVEROVATNA HONDINA KREACIJA: Da li to električni trotineti imaju konkurenciju? (VIDEO)

Kofer koji možete da vozite.

Honda će u novembru predstaviti novo individualno prevozno sredstvo sa nultom emisijom i ultrakompaktnim sklopivim dizajnom, po ceni od 995 evra. Uz nisku ulaznu cenu i Hondinu pouzdanost, Motocompacto bi mogao da pokrene revoluciju u gradskom prevozu i isporuci, a možda čak i ugrozi sveprisutne električne trotinete.

Motocompacto je veoma pogodan za transport i dostavu robe u gradu jer se brzo sklapa u kompaktnu, laganu torbu za nošenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Može postati idealan dodatak za automobil, kofer za poneti sa sobom kao produžetak javnog prevoza, a njegova kompaktnost znači da se može skladištiti i puniti u skučenom prostoru.

Sa maksimalnom brzinom od 24 km/h i dometom do 19 km, Motocompacto se može u potpunosti napuniti kod kuće za samo 3,5 sati i biti spreman za vožnju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.