NEĆETE VEROVATI: Poznati fudbaler Ikardi vozi NAJSKUPLJI automobil na SVETU! Evo zašto toliko košta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 16:51

NEĆETE VEROVATI: Poznati fudbaler Ikardi vozi NAJSKUPLJI automobil na SVETU! Evo zašto toliko košta (VIDEO)

Čak 25 miliona evra.

Argentinski fudbaler Mauro Ikardi je inače napadač PSŽ-a, ali je na pozajmici u turskom velikanu od prošlog septembra.

Ikardi je sebe nagradio i kupio najluksuzniji i najekskluzivniji kabriolet sa znakom Rolls-Royce koji se zove Boat Tail, od čak 25 miliona evra. Svaki deo ovog auta je ručno izrađen, a svaki detalj enterijera vozila je personalizovan prema željama kupca.

Izgradnja karoserija je visoko destilirani izraz Rolls-Royce-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rezervisan je za one koji žele da prevaziđu postojeća ograničenja. Predstavlja zajedničko istraživanje značajnog luksuza, dizajna i kulture između marke i njenog klijenta. Rezultati postaju ključni trenuci u vremenu koji stvaraju buduće istorijsko nasleđe, unapređujući dizajne koji zauzvrat definišu doba, šireći uticaj daleko iznad prvobitne namere pukog prevoznog sredstva. Rolls-Royce Coachbuild je savremeno pokroviteljstvo u svom najistinitijem obliku.

Disciplina svojstvena Rolls-Royceovom pristupu zahteva elitne umetničke veštine koje ne postoje nigde drugde u automobilskoj industriji. Klijenti zahtevaju objekat koji je zaista transformativan; objekat koji daje trajnu izjavu i izdvaja se od svega što je ranije bilo. Kao odgovor, marka mora da ispita i duboko razume dva sveta. Prvi je intimni lični kontekst klijenta - njegov individualni životni prostor, čime i sa kim se okružuju i iskustva koja su definisala najbolje trenutke u životu ovih izuzetnih ljudi. Drugi je širi kulturni kontekst u kojem će postojati automobil. Ovde marka istražuje kulturne nijanse klijenta, kretanje u arhitekturi, palete boja, umetnički ukus - čak i gostoprimstvo.

Budući da je Boat Tail potpuno homologiran, legalni drumski automobil koji je stvoren za vožnju sa V12 motorom i 563KS, marka ga je isporučila tek nakon što je prošao isto rigorozno dinamičko testiranje kao i svi drugi Rolls-Royce modeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.