NEĆETE VEROVATI: Ceo život pogrešno koristite strugalicu za led na šoferki, evo kako zapravo treba (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 05:30

NEĆETE VEROVATI: Ceo život pogrešno koristite strugalicu za led na šoferki, evo kako zapravo treba (VIDEO)

Oni koji su pogledali video bili su oduševljeni, ali i zbunjeni da do sada to nisu znali.

Na TikToku je jedna korisnica podelila video o tome kako se zapravo koristi strugalica za led kojom čistimo šoferšajbnu.

– Ovaj trik za struganje leda naučila sam na TikToku jutros u 6 sati jer nisam mogla da spavam, navela je u videu koji ima više od tri miliona pregleda.

Ona pokazuje kako jednom stranom prvo struže po ledu, a potom je strugalicu okreće na drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranu i led brzo skida sa stakla.

♬ original sound - DizzyLiz

"17 godina sam vozač i ovo sam sad prvi put saznao", prokomentarisao je neko.

"Ne mogu da verujem da nisam znala za to", nadovezala se jedna žena.

Među komentarima uz njenu objavu našao se i ovaj savet: ‘Najvažniji savet je da uđete i upalite auto dok to radite. Pustite auto da se zagreje i odmaglite prozore kako biste bili spremni za vožnju’, prenosi Mirror.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.