NE MORATE DA BRINETE: Evo kako da savladate HAUBU koja ne želi da sarađuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 13:52

NE MORATE DA BRINETE: Evo kako da savladate HAUBU koja ne želi da sarađuje

Ako imate automobil sa zaglavljenom haubom, mi imamo rešenje za vas...

Nije retkost da se hauba na automobilu zaglavi. Uzroci ovog mogu biti razni, ali je rezultat uvek isti – iznervirani i besni vlasnici. Dakle, kako otvoriti zaglavljenu haubu? To nije toliko teško kao što mislite. Kao i sva vrata, i hauba ima malu bravu koja funkcioniše na sledeći način.

Kada se hauba spusti, brava zaključava haubu. Sajla je povezana sa bravom i vodi do ručice ispod volana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je povlači i tako otvara bravu i oslobađa haubu. Kada se hauba zaglavi, najčešči problem jeste otkačena sajla koja više nije u dodiru sa bravom pa je ne otvara. Dakle, morate na neki drugi način otvoriti bravu, ali kako.

Možete uzeti dugačak pajser i leći ispod automobila. Baterijskom lampom treba da potražite bravu koja ne radi i kada je locirate, ubacite pajser u nju i jednostavno je otvorite. Kasnije samo treba da stavite novu sajlu za otvaranje i vaša hauba će biti kao nova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.