NE DAJ PLAVUŠI DA POPRAVLJA AUTO! Prčkala je oko motora, izazvala eksploziju i HAVARIJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DAJ PLAVUŠI DA POPRAVLJA AUTO! Prčkala je oko motora, izazvala eksploziju i HAVARIJU! (VIDEO)

Jaoj, majko!

Ne treba generalizovati, ali verujemo da je ovo jedan od razloga što ima tako malo žena automehaničara.

Devojka iz Masačusetsa, SAD, je sa prijateljicom vozila kući, kada je jedan od dva automobila koje su vozile iznenada stao. Devojka se pohvalila da zna sa mašinama i da joj muško u životu ne treba, pa je izela kablove, misleći da je problem u paljenju motora. Kada je povezala akumulatore kablovima i okrenula ključ u ispravnom vozilu, oba automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se zapalila i izgorela. Morali su da zovu vatrogasce da ugase požar.

Problem je bio u tome što je devojka (plavuša, sama je rekla), pomešala napone (plus i minus) prilikom povezivanja akumulatora, što je i izazvalo havariju.

A znate u čemu je stvarno bio problem? Nestalo im je benzina!!!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.