NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Pojedini RADOVI na putu će vam oduzeti malo više vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 08:39

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Pojedini RADOVI na putu će vam oduzeti malo više vremena

Izvestaj AMSS...

Kako javlja Javno Preduzeće "Putevi Srbije", na autoputu u zoni petlje Vodonja zbog radova na sanaciji nadvožnjaka, saobraćaj se odvija zaustavnom trakom jer su vozna i preticajna zatvorene.

Radovi u sklopu redovnog održavanja nadvožnjaka izvode se i na deonici autoputa kod Ćuprije u smeru ka Nišu, zbog kojih je zatvoren smer ka Beogradu, dok se suprotnim, u dužini od oko 700m, saobraćaj odvija dvosmerno, zbog čega se u satima pojačanog saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << formiraju kolone vozila. Zato je potrebno i više vremena za prolazak ove deonice.

Radovi se izvode na magistrali koja vodi ka Crnoj Gori, preko Raške, Novog Pazara i Ribarića, konkretnih obustava danas nema, ali se na pojedinim mestima vozila se kreću naizmeničnim propuštanjem.

Konstantan pritisak je i na granične prelaze i to uglavnom na ulazne terminale iz pravca Mađarske i Hrvatske i izlazne u pravcu Bugarske i Severne Makedonije.

Na graničnom prelazu Horgoš otvoreno je osam terminala na kojima se, prema informacijama Uprave granične policije, čeka od 30 do 60 minuta. Međutim na izlazu iz ove zemlje, formirana je duža kolona vozila, zato je i ukupno zadržavanje dosta duže.

Na Kelebiji i Bačkom Bregu zadržavanja su promenljiva i kreću se u rasponima od oko 30 minuta, ali je na njima potrebno dodati vreme koje se provodi na mađarskim terminalima.

Na integrisanom graničnom prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom, zadržavanja su na ulazu u Srbiju od 30 do 40 minuta, a oko sat vremena na ulazu u Severnu Makedoniju.

Pojačan je saobraćaj i na prelazima sa Crnom Gorom, ali na ovim prelazima nema trenutno dužih zadržavanja od 30 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.