NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Obustava saobraćaja na više lokacija, koristite alternativne puteve

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 08:30

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Obustava saobraćaja na više lokacija, koristite alternativne puteve

Izveštaj AMSS.

Pojačan je intenzitet saobraćaja unutar gradova, što je karakteristično za početak radne nedelje. Tome doprinosi i to što smo na kraju letnje turističke sezone i uskoro nam predstoji i početak nove školske godine.

Ukoliko planirate duža putovanja, zbog  visokih dnevnih temperatura koje su i za danas najavljene, pravite češće pauze. A ukoliko možete, izbegnite putovanje u najtoplijem delu dana.

Kako saznajemo od Javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Putevi Srbije", na deonici Petrovaradin - Sremski Karlovci - Maradik saobraćaj se do 24. septembra odvija usporenije usled naizmeničnog propuštanja vozila zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

Do 6. septembra na deonici Srpski Miletić - Odžaci saobraćaj će biti obustavljen, a alternativni putni pravac je preko Bogojeva i Karavukova.

Obustava je i na stazi kod mesta Mali Iđoš, na deonici Bačka Topola - Feketić i u zoni radova saobraćaj je preusmeren na privremenu devijaciju.

Podsećamo i da je saobraćaj obustavljen na deonici Bačka Topola - Bečej, kao i Bački Sokolac - Bačka Topola.

Zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac na stazi će biti obustava na deonici Mali Požarevac - Umčari, kao i izmena na deonici Umčari - Brestovik gde se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Podsećamo da je petlja Ruma i dalje zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta i da se kao alternativa koriste petlja Sremska Mitrovica i petlja Pećinci.

Izmena režima saobraćaja na snazi je na deonici Prijepolje - Brodarevo kod mesta Duga Luka zbog pojave klizišta, a vozila se naizmenično propuštaju.

Intenzitet saobračaja je i dalje pojačan na graničnim prelazima, ali su kolone vozila u odnosu na dane vikenda kraće, a prolazak je mnogo brži što je uobičajeno za radne dane.

Prema poslednjem izveštaju Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima su sada zadržavanja i na onim najfrekventnijim sa Mađarskom, Hrvatskom, Severnom Makedonijom i Crnom Gorom oko 30 minuta, dok se na teretnim formiraju duže kolone, pa su i zadržavanja duža na izlazu iz zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.