NAJVEĆI PROBLEM VOZAČA: Izazov traženja PARKING mesta, dok oni sa ELEKTRIČNIM automobilima imaju drugi problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:23

NAJVEĆI PROBLEM VOZAČA: Izazov traženja PARKING mesta, dok oni sa ELEKTRIČNIM automobilima imaju drugi problem

Svi imaju svoje muke.

Više od 90 odsto vozača električnih vozila širom sveta oseća se nelagodno zbog pronalaženja mesta za punjenje daleko od kuće.

Informacije o parkiranju su najvrednije za vozače uopšte, dok su informacije o lokacijama punjača električnih vozila najvažnije za vozače električnih automobila, prema globalnom istraživanju vozača iz 2023. godine.

Anketu je u maju popunilo 5.454 ispitanika širom SAD, Nemačke, Francuske, Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Britanije, Italije i Japana, i upoređuje mišljenja vozača o problemima sa kojima se suočavaju tokom putovanja i putem povezanih usluga u automobilu. Pronalaženje besplatnih parking mesta je značajan izazov širom sveta, pri čemu je 92 odsto ispitanika navelo poteškoće u lociranju parkinga, a 8 odsto je izjavilo da se to dešava svaki put kada traže besplatan parking, što takođe odražava nedovoljnu iskorišćenost usluga povezanih u automobilu.

Više od 90 odsto vozača električnih vozila širom sveta oseća se nelagodno zbog pronalaženja mesta za punjenje daleko od kuće, pri čemu ova brojka dostiže 91 odsto u Evropi i 92 odsto u SAD. Štaviše, 92 procenta vozača električnih vozila širom sveta navelo je da im je teško da pronađu mesta za punjenje van kuće, a 22 procenta vozača je to navelo kao veoma čest ili stalni problem za njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.