NAJGORE PARKIRANJE IKAD! Pogrešne komande - auto LETI kao iz praćke - a na kraju: LOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2017, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORE PARKIRANJE IKAD! Pogrešne komande - auto LETI kao iz praćke - a na kraju: LOM! (VIDEO)

Ko njoj dade dozvolu?

Video pod nazivom "Najgori vozač na planeti?" poslednjih dana obilazi ceo svet, a kada ga pogledate, priznaćete da je naslov potpuno opravdan.

ISPOVEST TAKSISTE: Često vozim pijane cure - a te večeri PREDLOŽILE su mi OVO! Baš smo se ZABAVILI

Žena je pokušala da parkira automobil, uzela je veliki "zalet" pre nego što je, uz instrukcije prolaznika krenula u rikverc. No, najpre je pritisnula pogrešnu komandu i otvorila gepek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je počelo potpuno ludilo. Približivši se previše i prebrzo automobilu ispred sebe, po svemu sudeći se uplašila, pa je autom, kao iz praćke poletela napred i izletela sa kolovoza, na travnjak. A onda, kao da ovo već nije bilo dovoljno da se zaustavi i zamoli nekog drugog da joj parkira vozilo, ona je ponovo brzo poletela, ovoga puta u rikverc i zakucala se u auto kraj kojeg je pokušala da se parkira. Pogledajte ovu neverovatnu scenu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.