NAJBRŽA HITNA NA SVETU: U ovom gradu koriste superautomobile

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBRŽA HITNA NA SVETU: U ovom gradu koriste superautomobile

Najbrži prevoz...

Dubai nabavio dve brutalne mašine da im služe za Hitnu pomoć

Not a bad first responder vehicle: #Dubai Ambulance adds #Lotus and #Mustang to fleet http://t.co/ix6FuyOSCw pic.twitter.com/BXEnpqGx2Y

— Gulf News (@gulf_news) October 13, 2014

Ujedinjeni arapski emirati poznati su po tome da im policija koristi super-automobile. Zlobnici bi rekli da je to zbog toga što ne znaju kako da potroše veliki novac, ali kako kažu u Dubaiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opravdanje postoji.

Ovim automobilima lekari mogu da stignu na lice mesta, pruže prvu pomoć i sačekaju regularni sanitet. Takođe ovim automobilima mogu da se voze koordinatori koji upravljaju velikim katastrofama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.