Microlino Lite

Izvor: AutoBlog, 26.Feb.2024, 16:03

Microlino Lite

Na sajmu automobila u Ženevi je promovisana i nova verzija malog gradskog električnog vozila Microlino, i to verzija Lite prilagođena da ispuni propise koji omogućavaju vozačima od 14 godina da sednu za volan. Dok standardna verzija sa 17 KS omogućava maksimalnu brzinu od 90 km/h, ovaj novi Microlino Lite ima tek 12 KS, uz najveću brzinu ograničenu na 40 km/h (maksimalna brzina dozvoljena prema propisima za četvorocikl L6e). Ispunjavanje uslova L6e znači da mladi tinejdžeri mogu da sednu za volan, iako minimalni uzrast za vožnju varira od zemlje do zemlje: u Francuskoj i Italiji je 14, u Švedskoj, Nemačkoj, Austriji i Španiji 15, a u većini drugih zemalja morate imati 16 godina. Microlino Lite dolazi samo u Venice Blue...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Promovisana nova verzija Microlino Lite

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2024

​Na sajmu automobila u Ženevi je promovisana i nova verzija malog gradskog električnog vozila Microlino, i to verzija Lite prilagođena da ispuni propise koji omogućavaju vozačima od 14 godina da sjednu za volan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.